Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

9ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου - Call for papers



Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιείται το Ετήσιο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου, στον ιστορικό χώρο της πρώτης «Βουλής των Ελλήνων», με την οργανωτική ευθύνη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης του Παντείου Πανεπιστημίου, την ενίσχυση της Έδρας J.Monnet «Δημοκρατία και Δικαιώματα του Ανθρώπου στην ΕΕ», και της Έδρας UNESCO «Δημοκρατία, Δικαιώματα του Ανθρώπου και Ειρήνη». Πρόκειται για ένα θεσμό μοναδικό στα ελληνικά ακαδημαϊκά δρώμενα, με αναφορές στις διεθνείς écoles doctorales, με μεγάλη συμμετοχή νέων ερευνητών κάθε χρόνο. Μέχρι σήμερα, συμμετείχαν 310 περίπου  Υποψήφιοι Διδάκτορες και τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι παρουσίασαν το ερευνητικό τους έργο ενώπιον ακαδημαϊκής επιτροπής αξιολόγησης. Η παρουσίαση των εισηγήσεων γίνεται στη γλώσσα εκπόνησής των εργασιών (ελληνικά/αγγλικά/γαλλικά). 

Το Σεμινάριο είναι ανοικτό να το παρακολουθήσουν (Σχετική ανακοίνωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου θα υπάρξει τον Απρίλιο) μεταπτυχιακοί και τελειόφοιτοι φοιτητές, νέοι επιστήμονες και ερευνητές με διεθνολογικά ενδιαφέροντα.

Το 9ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου,  θα λάβει χώρα στις 30 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2013

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές και Υποψ. Διδάκτορες στο πεδίο του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου να αποστείλουν πρόταση παρουσίασης με το θέμα της υπό εκπόνησης διδακτορικής διατριβής ή διπλωματικής εργασίας και σύντομη παρουσίαση του θέματος (350 λέξεις – 1 σελίδα), έως την 15η Απριλίου 2013 – καταληκτική ημερομηνία.
Η αποστολή των προτάσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο ekekdaad@gmail.com και κοινοποίηση στο sperrak@panteion.gr,
Όλες οι εργασίες θα πρέπει να εκπονούνται σε ελληνικά και ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα και να μην έχουν υποστηριχθεί.

Αναλυτική παρουσίαση και πληροφορίες για το Σεμινάριο καθώς και την Πρόσκληση ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο του ΕΚΕΚΔΑΑΔ (www.ekekdaad.org) ή/και εδώ.

Με ευχαριστίες για την προσοχή σας,
Καθηγητής Στ. Περράκης
Διευθυντής ΕΚΕΚΔΑΑΔ

--
Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου& Ανθρωπιστικής Δράσης,
European Center of Research and Training in Human Rights and Humanitarian Action

Πάντειο Πανεπιστήμιο, Λ.Συγγρού 136, 6ος Όροφος Νεόκτιστο κτίριο,
Επικοινωνία: Τηλ. 210 9201852, 9201820,
email: ekekdaad@gmail.com, sperrak@panteion.gr
Ιστότοπος: www.ekekdaad.org, http://des.panteion.gr/ekekdaad.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...