Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

10ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου - Πρόσκληση Ενδιαφέροντος


Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Υποψ. Διδάκτορες και τελειόφοιτους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές:

Στις 29 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο το 10ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου. Πρόκειται για ένα θεσμό μοναδικό στα ελληνικά ακαδημαϊκά δρώμενα, με αναφορές στις διεθνείς écoles doctorales, με μεγάλη συμμετοχή νέων ερευνητών κάθε χρόνο. Μέχρι σήμερα, συμμετείχαν 345 περίπου Υποψήφιοι Διδάκτορες και τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι παρουσίασαν το ερευνητικό τους έργο ενώπιον ακαδημαϊκής επιτροπής αξιολόγησης. Η παρουσίαση των εισηγήσεων γίνεται στη γλώσσα εκπόνησής των εργασιών (ελληνικά/αγγλικά/γαλλικά). Το Σεμινάριο είναι ανοικτό να το παρακολουθήσουν μεταπτυχιακοί και τελειόφοιτοι φοιτητές, νέοι επιστήμονες και ερευνητές με διεθνολογικά ενδιαφέροντα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: 
Στο Σεμινάριο παρουσιάζουν την πρόοδο του ερευνητικού τους έργου στο πεδίο του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου 
  • Υποψήφιοι Διδάκτορες, ως προς την διδακτορική διατριβή τους
  • Τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές, ως προς τη διπλωματική τους εργασία.
Όλες οι εργασίες θα πρέπει να εκπονούνται σε ελληνικά και ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα και να μην έχουν υποστηριχθεί.

Υποβολή αιτήσεων: 
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο 10ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου καλούνται να αποστείλουν πρόταση παρουσίασης με το θέμα της υπό εκπόνησης διδακτορικής διατριβής ή διπλωματικής εργασίας και σύντομη παρουσίαση του θέματος (350 λέξεις – 1 σελίδα), έως την 15η Απριλίου 2014 – καταληκτική ημερομηνία. Η αποστολή των προτάσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο ekekdaad@gmail.com και κοινοποίηση στο sperrak@hotmail.com

Αναλυτικές πληροφορίες δείτε εδώ.

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Μεταδιδακτορικούς Ερευνητές

Το Ετήσιο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου Ναυπλίου στοχεύει στην ανάδειξη του ερευνητικού έργου νέων επιστημόνων. Στο πλαίσιο αυτό, φέτος για πρώτη φορά το Σεμινάριο θα φιλοξενήσει μεταδιδακτορικούς ερευνητές που θα παρουσιάσουν την πρόοδο του ερευνητικού τους έργου στο πεδίο του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν καλούνται να αποστείλουν σχετική πρόταση έως την 15η Απριλίου 2014 – καταληκτική ημερομηνία. Η αποστολή των προτάσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο ekekdaad@gmail.com και κοινοποίηση στο sperrak@hotmail.com. Πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...