Γιατί και πώς να κάνετε αγορές από το AmazonΓιατί να αγοράσω βιβλία από το amazon;

Το amazon είναι ένα από τα πρώτα, μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Είναι εξάλλου το μεγαλύτερο παγκόσμιο βιβλιοπωλείο.

Μπορώ, συνεπώς, να έχω πρόσβαση σε εκατομμύρια τίτλους και σε βιβλία κορυφαίων εκδοτικών οίκων και διακεκριμένων συγγραφέων, που το πιθανότερο είναι να μην κυκλοφορούν στα ελληνικά βιβλιοπωλεία.

Η όλη διαδικασία γίνεται μέσω του υπολογιστή, ενώ τα βιβλία καταφθάνουν στο σπίτι μου, με αποτέλεσμα να γλιτώνω πολύτιμο χρόνο.

Εξοικονομώ χρήματα, αφού βρίσκω τα βιβλία που με ενδιαφέρουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Γιατί να παραγγείλω από το γερμανικό amazon (amazon.de);

Διότι δεν υπάρχει ακόμη ελληνικό amazon.

Διότι διαθέτει τεράστια γκάμα αγγλόφωνων βιβλίων, που δεν υπάρχουν σε άλλα ευρωπαϊκά sites, με εξαίρεση το αγγλικό amazon (amazon.co.uk).Γιατί τότε να μην αγοράσω από το αγγλικό amazon;

Διότι οι τιμές του amazon.deείναι  ευρώ κι έτσι γνωρίζω ακριβώς πόσο θα μου κοστίσει η παραγγελία μου.

Διότι η αγγλική στερλίνα είναι ακριβότερο νόμισμα από το ευρώ, οπότε θα έχανα χρήματα από τη μετατροπή του ευρώ σε λίρες.

Οι κεντρικές αποθήκες της amazon στην Ευρώπη βρίσκονται στη Γερμανία, οπότε τα μεταφορικά κοστίζουν λιγότερο αν η παραγγελία μου γίνει από το amazon.de. (Τα μεταφορικά κοστίζουν περίπου 6 ευρώ. Το ακριβές ποσό αναγράφεται πριν την επικύρωση της παραγγελίας)Ποια τα πλεονεκτήματα του amazon.de σε σχέση με το αμερικάνικο (amazon.com)

Οι τιμές του amazon.de είναι σε ευρώ κι έτσι γνωρίζω ακριβώς πόσο θα μου κοστίσει η παραγγελία μου.

Τα μεταφορικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες κοστίζουν ακριβότερα, εκτός αν κάνω μια πολύ μεγάλη παραγγελία. Αλλά αν κάνω μεγάλη παραγγελία, υπάρχει η πιθανότητα να πληρώσω χρήματα στο τελωνείο, αφού η παραγγελία θα είναι από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παράδοση των προϊόντων που παρήγγειλα από το amazon.de θα γίνει το πολύ μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ η παράδοση των προϊόντων από το amazon.com χρειάζεται σχεδόν ένα μήνα.Είναι ασφαλές να κάνω αγορά μέσω internet;

Από εταιρείες του βεληνεκούς της amazon είναι απόλυτα ασφαλές.

Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, προτείνεται η αγορά μία προπληρωμένης πιστωτικής κάρτας. Τέτοιες κάρτες εκδίδουν για παράδειγμα η Τράπεζα Κύπρου, η Eurobank, η Αγροτική, η Πειραιώς και πιθανότατα κι άλλες (Ρωτήστε σχετικά και τη δική σας τράπεζα).
  Η κάρτα αυτή λειτουργεί περίπου σαν ένα καρτοκινητό. Τη φορτώνετε με χρήματα μόνο όταν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά μέσω internet και μόνο το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε. Δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό, οπότε οι αποταμιεύσεις σας δεν κινδυνεύουν.

Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές στο διαδίκτυο είναι το paypal (Δείτε εδώ τι είναι το paypal).


ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ AMAZON.DE

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ AMAZON.COM

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ AMAZON.CO.UK


Πώς παραγγέλνω βιβλία από το diethnes-dikaio.blogspot.com;


1. Εντοπίζω το βιβλίο που με ενδιαφέρει. Το diethnes-dikaio.blogspot.com παρουσιάζει βιβλία με εικόνες σαν αυτή:2.Κάνω κλικ πάνω στην εικόνα του βιβλίου που θέλω να αγοράσω και μεταφέρομαι στη σελίδα του amazon. Αν χρειάζεται, επικολλήστε εδώ τις λέξεις που θέλετε να μεταφράσετε.


Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε την εικόνα

Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε την εικόνα

3. Προσθέτω το βιβλίο στο καλάθι αγορών


Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε την εικόνα

4. Μόλις το προσθέσω, ανοίγει η ακόλουθη σελίδα


Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε την εικόνα

5. Αν θέλω να προσθέσω κι άλλο βιβλίο, ανοίγω πάλι το diethnes-dikaio.blogspot.com, και ακολουθώ την ίδια διαδικασία. Το καλάθι μου, πάνω δεξιά στη σελίδα του amazon θα γράφει ότι έχει μέσα δύο αντικείμενα. Πατάω πάνω στο κουμπί για να δω τι περιέχει το καλάθι μου.


Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε την εικόνα

Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε την εικόνα

6. Πατάω το κίτρινο κουμπί πάνω δεξιά για να μεταφερθώ στο ταμείο.

Κάντε κλικ για να μεγαλώσετε την εικόνα

7.Εκεί θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο amazon, δίνοντας απλά το email σας κι έναν κωδικό (ή απλά να συνδεθείτε αν έχετε ήδη λογαριασμό). Στη συνέχεια, γράφετε τα στοιχεία σας, διεύθυνση αποστολής προϊόντος και εισάγετε τα στοιχεία της προπληρωμένης κάρτας.


Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο diethnesdikaio (@) yahoo.gr ή με μήνυμα στο λογαριασμό μας στο facebook.


ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ AMAZON.DE

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ AMAZON.COM

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ AMAZON.CO.UK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...